Kategorier
Buss

Boka buss i Stockholm och få med gänget på en gastronomisk resa

Att äta och dricka gott kan ibland vara lite besvärligt. Om man kan boka en buss för en gastronomisk tur i Stockholm kan alla följa med hela dagen lång!

En del umgängeskretsar har träffats för att de har ett gemensamt intresse. Kanske följer de Edward Blom, Markus Samuelsson och Alexandra Zazzi på sociala medier. Är man gastronomiskt intresserad så lägger man gärna upp bilder själv på olika saker man gjort. Vackra bröd, dovhjortsfiléer, grillade vårprimörer och så vidare. Kort sagt så finns det sällskap som umgås för det gastronomiska.

Att äta gott i goda vänners lag har uppskattats i många år. Redan historiskt sett kan man se hur man umgicks medan måltiden serverades. Idag kanske man vill prova på olika nya kök som dyker upp i vår vackra huvudstad Stockholm. Problemet som uppstår är ofta att någon eller några alltid behöver köra då för att kunna följa med.

Boka buss för en gastronomisk rundtur

Ett tips är att planera en heldagsresa i gastronomins tecken. En kombinerad rundtur i och kring Stockholm med gastronomiskt intresserade människor. För att komma runt det hela med att vissa alltid måste köra bil kan man helt enkelt hyra buss. Det finns olika storlekar på bussarna, så man kan anpassa bussen efter sällskapet. Den som vill vara arrangör bestämmer ett datum för turen och ser till att alla bokar in det datumet.

Det kan också vara bra att boka in restauranger och andra gastronomiska mål om man blir en större grupp. Detta för att de ska kunna ge den bästa och trevligaste servicen till gruppen. Kanske kan man även få en lite mindre föreläsning om restaurangens specialitet om man har tur. En gastronomisk rundtur med gemensam buss är en genialisk idé helt enkelt. Boka buss redan idag för turen!