Om oss

Välkommen till en sida som ska handla om bilar och motorer. Vi som driver sidan är samtliga passionerade bilälskare och har arbetat, i någon form, med motorer i hela våra liv. Vissa som mekaniker, andra som bilförsäljare – kärleken är det som förenar oss.

Då det kommer till bilar så finns det alltid frågor. Inte minst i samband med att man står inför att köpa. Vilken bil är bäst, vilken årsmodell är ett säkert kort, hur många mil ska bilen ha gått? Utöver detta så kommer även frågor om vem man ska köpa av. Gör man bäst i att köpa privat eller ska man välja en bilhandel? Samma sak då man ska sälja: ska man sälja bilen via Blocket eller ska man välja att sälja via en bilhandlare? Vi ska ge tips och råd om allt detta.

Vi kommer även att skriva mycket om det som väntar oss. Bilar och kärleken till lukten av diesel och bensin i all ära, men det är något som tillhör en svunnen tid. Miljön tar för stor skada och vi måste ställa om. Kan elbilen verkligen bli var mans sak? Vilka elbilar är bra – vilka kommer att vara det i framtiden? Vilka tillbehör behöver man för att få en fungerande elbil att ladda i hemmet? Vi går igenom allt detta och ger dig tips och råd inför ditt byte.

Genom att besöka den här sidan så kommer du att få svar på alla dina frågor om bilar och motorer. Det garanterar vi. Välkommen på en resa du aldrig vill avsluta!