Kategorier
Buss

Behov av att hyra buss i Stockholm

Vid arrangemanget i Stockholm händer det att deltagarna tar sig till platsen på egen hand. Fungerar det inte, kan man hyra buss i Stockholm för transporten.

Äntligen var det dags för företaget att åka på mässa i Stockholm, något som de anställda pratade om långt innan det var dags. Resan hade blivit ett återkommande inslag i företagets årsplanering. Att de anställda fick åka på mässan var inte bara för att de skulle få en fin dag i Stockholm. Det visade sig att de lärde sig massor under dessa intressanta dagar.

Nu firade företaget tio år och företagsledaren hade bestämt att han ville bjuda sina anställda på en musikalföreställning och en middag. Biljetterna var beställda och restaurangen bokad när en av styrelsemedlemmarna kom med en fråga, men det var en mycket relevant fråga. Hotellet de bodde på låg ute vid mässan, hur skulle de ta sig in till Stockholm? Han lovade kolla upp om det fanns någon transport.

Hyra buss löste problemet

Efter att ha läst på online om vilka tunnelbanelinjer och busslinjer som kunde tas insåg han sitt misstag. Det fanns inget som skulle gå smidigt. Särskilt inte med tanke på hur pass många de var. Sen kom han att tänka på när han börjat boka buss till Stockholm. Hur kunde han inte ha tänkt på det? Snabbt letade han fram bussbolaget i sin telefonlista och tryckte på ring-knappen.

När han kom fram förklarade han sitt ärende och skämdes över sin klantighet. Personen i andra änden skrattade inkännande och förklarade att han inte behövde oroa sig. Den bussen som skulle ta dem till Stockholm kunde även köra dem när de skulle in till stan. Det var bara att lägga till några detaljer i bokningen. Hon lovade att komma tillbaka med kostnadsförslag och företagsledaren kunde andas ut. Vilken tur att han hittat ett så flexibelt bussbolag.